KouluNomadi ja Suomi 100 vuotta

SkolNomadi julkaistaan SETT 2016

Citynomadin KouluNomadi valloittaa myös Ruotsin tänä keväänä. SkolNomadi julkaistaan SETT 2016 -tapahtumassa 26.4.2016. Seuraa Facebookia!

SETT-tapahtuma

Tule juttelemaan ITK:ssa Aulangolla

14.-15.4.

Olemme mukana SanomaPron kanssa Hämeenlinnan Aulangolla ITK-tapahtumassa 14.-15.4. Tule juttelemaan ja tutustumaan KouluNomadiimme.

Myös Tieran Edustore esittelee KouluNomadia ITK-tapahtumassa.

ITK 2016 Hämeenlinnan Aulangolla

Digitaaliset oppimisympäristöt

Digitaaliset oppimisympäristöt Jyväskylässä 20.-21.4. on opettajille ja tutkijoille suunnattu kansainvälinen tapahtuma. KouluNomadi on mukana, nähdään!

Digitaaliset oppimisympäristöt

WellNomadi menestyi Tampereella

Tampereen kaupunki järjesti kilpailun digitaalisista hyvinvointiratkaisuista ja Citynomadin konsepti Voimakävely tuli viidenneksi! Toivottavasti tamperelaiset pääsevät pian kohentamaan kuntoaan pelikävelymme avulla.

Tuomariston päätös

WebTuunarissa uusia ominaisuuksia

Teemme Premium ja Community -käyttäjillemme WebTuunarin käytön yhä helpommaksi lyhyiden informatiivisten videoiden kautta. Käy katsomassa, kuinka reittiviivaa voi piirtää eestaas, katkaista se välillä ja solmia se jälleen yhteen.

WebTuner ja You Tube -videot

Seuraatko formuloita?

Mikäli seuraat formulakisoja, käyhän tutustumassa kisan paikkakuntaan Citynomadin kartoilla! Kisapaikasta on Top 5 -reitti, jossa yksi kohde on tietysti itseoikeutetusti Formularata ja muut kiinnostavia ja yllättäviäkin paikkoja lähialueella!

Melbourne Top 5

Bahrain Top 5

Sata vuotta, sata reittiä – Tule mukaan!

Citynomadi Oy on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Sadan vuoden aikana on Suomessa ja suomalaisille tapahtunut paljon. Keräämme Suomi 100 -ohjelmassa vuonna 2017 maamme taipaleelta 100 tarinaa, jotka kerrotaan kartalla. Tarina suomalaisuudesta itsenäisyyden jokaiselle vuodelle.

Kutsumme yrityksiä, yhdistyksiä, yhteisöjä, julkisia toimijoita, kouluja ja yksityisiä ihmisiä mukaan toteuttamaan Suomen tarinoita. Mukaan tuleminen on helppoa. Kerro meille ideasi ja toteuta Suomea kuvaava reittisi rekisteröitymällä citynomadi.com-yhteisöön ja ottamalla käyttöösi WebTuunari. Muista kirjoittaa reittisi nimeen vuosiluku, jota erityisesti kuvailet.

Tavoitteenamme on toteuttaa yhdessä reitti jokaiselle vuodelle 1917 – 2017. Haasteessamme on kolme sarjaa:

  • yksityisten ihmisten sarja, jossa voit kertoa sukusi tai perheesi historian
  • koulujen sarja, jossa opettajat ja oppilaat kertovat koulunsa lähiympäristöstä valitsemansa näkökulman mukaisesti
  • yritys-, yhdistys- ja julkisen sektorin sarja, jossa mukaan voi tulla kaupungin kehitykseen liittyvällä tarinalla, henkilökuvalla, yrityshistoriikillä, arkkitehtuuriin, historiaan, kirjallisuuteen tai taiteisiin liittyvällä reitillä.

Tutustu citynomadi.com-yhteisön reitteihin ja kehitä omaa ideaasi. Päätä reittisi ja sillä sijaitsevat kohteet. Valmistele materiaali: tekstit ja valokuvat. Jos haluat, niin laita reitille audioita ja videoita. Muista tekijänoikeudet. Voit myös tehdä pelillisiä reittejä, joissa on kysymyksiä ja tehtäviä.

Piirrä reitti joko citynomadi.comin WebTuunarilla tai kävele se läpi Android Nomadilla, jonka saat maksutta Google Playstä.

Lisää kohteet ja sisältö, sen jälkeen julkaise reitti. Se on näkyvissä citynomadi.com-yhteisössä, Nomadi-sovelluksissa ja voit myös yhdistää sen omille verkkosivuillesi. Muista mainita reitin nimessä vuosiluku, johon reittisi viittaa. Näin olet mukana Suomi 100 vuotta –ohjelmassa.

Ilmoita reitistäsi osoitteeseen nomadi@citynomadi.com

Citynomadi Oy on tamperelainen yritys, joka kehittää Nomadi-konseptia mm. matkailun, koulutuksen, ympäristötiedon kuin kulttuurin sisältöjen julkaisuun. Nomadi-sovelluksen voi hakea maksutta osoitteella app.citynomadi.com

Lisätietoja Suomi 100 vuotta ohjelmasta: suomifinland100.fi

Nomadi on saatavilla maksutta Google Playssä, App Storessa ja WIndows Storessa. Hae omasi heti!

Leave a comment