Tapahtumarikas syksy!

Sisätilapaikannuksen kumppanimme IndoorAtlas on julkaissut artikkelimme Muumimuseo-sovelluksestamme, joka ohjaa kävijöitä suoraan aulasta museon nähtävyyksiin kahdessa kerroksessa.

Lue IndoorAtlaksen ja Citynomadin yhteinen tiedote

Osallistuimme verkostoitumistapahtumaan AlihankintaHEAT, jonne teimme myös paikannuskartan käyttämällä IndoorAtlas-tekniikkaa.

Lue lisää ePressin artikkelista

Maantieteellinen aikakauslehti Positio on julkaissut artikkelin Citynomadin saavutuksista, asiakkaista ja tuotteista, mutta ennen kaikkea siitä, mistä löytyvät parhaimmat matkakohteet ja miten sinne pääsee! Printtijulkaisu 3/2017 on jo luettavissa, sähköinen julkaisu piakkoin!


Muista innovaatiosetelimme!

Käy lukemassa lisää sivuiltamme!


Vaikuttavat puhujat ja mielenkiintoiset tuttavuudet Nordic Business Forumissa!

22195683_1872233592793998_9194455557006519847_n

Nordic business Forumissa oli mahtava tunnelma, kun yli 7000 ihmistä yli 40 maasta kokoontui kuuntelemaan puheita työkulttuurista, raharakenteesta, ilmastonmuutoksesta, motivaatiosta ja rohkeudesta! Muiden muassa Severn Severn Cullis-Suzuki – “tyttö, joka hiljensi maailman 5 minuutiksi”, Sir Richard Branson, Nick Vujicic ja Will Smith hoitivat homman kotiin!

Tietenkin saimme myös joukon uusia, mielenkiintoisia kontakteja ja maistelimme uusia paikallisia makuja, kuten kotikirkkoja, joita tarjosi Jyrki Sukula ja hänen tiiminsä.

#NordicBusinessForum2017


KouluNomadi vie oppilaat ulos luokkahuoneista!

Citynomadi kävi demoamassa KouluNomadia Liikkuva koulu -projektissa Kuopissa! Opettajat haluavat oppia lisää uusista digitaalisista keinoista ja menetelmistä!

Katso KouluNomadi citynomadi.comissa!

#LiikkuvaKoulu, #KouluNomadi


Upouusi kirkkomaareitti Espoossa!

Espoon hautausmaa-reitti on uusi reitti, jonka varrella pääset tutustumaan 35 mielenkiintoisen edesmenneen henkilön tarinaan: Espoon hautausmaalla lepää esimerkiksi urheilijoita, poliitikkoja ja kirkon johtohahmoja. Tarinoiden kautta hautausmaa muuttuu eläväksi historiankirjaksi!

Katso reitti täältä!

#Espoo, #Hautausmaa, #Mobiilireitti, #Historia


Projektimme Kiinassa!

IMG_0967

Pivot5 ja Comb+ Pekingissä järjestämässä Sino-Nordic-workshopissa tunnelma pääsi huippunsa roadshow-näyttelyssä, jossa meillä oli pitchauspäivä kiinalaisille sijoittajille ja liikekumppaneille!

#Suomihealth, #1oT, #Idifa, #Zupersoft, #Musicinfo, #Flexound, #Beibamboo #Oviko #ArcticAir #Zadaa & tulkkimme #Zikang

Olimme iloisia myös päästessämme osallistumaan Kasvun Roihu Oy:n järjestämään tapahtumaan Shanghaissa, jossa Suomen lupaavimmat kasvuyhtiöt tapasivat Shanghain kiinnostavimpia kasvukumppaneita!

#Shanghai, #KasvunRoihu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s