Kesällä seilataan saaristoissa!

KesaSelfie

Tietosuojaseloste ja GDPR

Olemme huomioineet 25.5.2018 voimaan tulleen EU:n GDPR-tietosuoja-asetuksen vaatimukset ja uusineet tietosuojaselosteemme, joka löytyy nettisivuiltamme. Selosteessa selvitetään Citynomadin palvelun ja asiakasrekisterimme henkilötietojen käsittelyperusteita ja -käytänteitä.

Mikäli et jatkossa halua vastaanottaa uutiskirjettämme, joka ilmestyy 10 – 12 kertaa vuodessa, valitse uutiskirjeen peruuttaminen tämän uutiskirjeen lopusta tai vaihtoehtoisesti lähetä peruutuspyyntö sähköpostilla osoitteeseen NomadiNews@citynomadi.com.


Iniössä vietät hauskan päivän jos toisenkin!

Pro Iniö julkaisi reittinsä Iniön saaristossa toukokuun lopussa, kun lauttaliikenne aloitti kesäliikennöinnin. Reitti on kerännyt suurta suosiota kävijöissä, mutta myös paikallisissa yrittäjissä, jotka halusivat tuoda itsensä näkyviin mobiilikartalla. Suuri suosio ei ole pelmahtanut tyhjästä, sillä reittiä on markkinoitu aktiivisesti monissa eri kanavissa, ja tulee edelleen jatkumaan edelleen, koska Iniössä riittää nähtävää ympäri vuoden.

Iniön saariston tapahtumia pääset katsomaan Paraisten sivuilta.

Inion uusi kartta


Nallikarin Tusinan Go! – Nopeissa kokeiluissa!

Pääsimme mukaan Business Oulun Nopeat kokeilut-hankkeeseen, jossa toteutimme Nallikarin alueelle pelireitin yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Nallikarin Tusinan Go!-reitti pitää sisällään rasteja aktiviteeteista ja palveluista, mutta myös valokuvauksellisia paikkoja, sillä onhan Nallikarin majakka Instagramin kolmanneksi kuvatuin kohde Suomessa.

Vaikka varsinainen kokeilujakso kesti vain kuukauden, peliä pääsee pelaamaan vielä vuoden 2019 kevääseen saakka.

nallikari A6 flyer

Anna pelistä palautetta tässä, niin arvomme vastaajien kesken yllätyspalkinnon!


Seurasaaren Juhannusvalkeat juhlittiin Nomadin kartalla!

Juhannusta vietettiin jälleen Seurasaaressa perinteisin juhlamenoin. Tänä vuonna mukana menossa oli myös Citynomadin tapahtumakartta, joka opasti ohjelmapaikkojen ääreen. Hae Nomadista Seurasaaren juhannusvalkeat-reitti ja katso, missä tanssattiin vauhdikkaimmat juhannustanssit ja missä roihusi kokko kirkkaimmin!

jussiseura1


Citynomadi valittiin matkailun hyväksi tuotteeksi!

Saaristoasiain neuvottelukunta ja Maa- ja metsätalousministeriö organisoivat ja rahoittivat 2017–2018 Suomen saaristo-, rannikko- ja vesistömatkailun hyvät tuotteet ja toimintamallit selvityshankkeen.

Hankkeeseen valittiin 80 hyvän matkailutuotteen ja 16 toimintatavan esittelyn, joista yksi oli Citynomadin mobiilireittipalvelu. Erityistä kiitosta saimme offline-ominaisuudesta, joka mahdollistaa reitillä pysymistä ilman verkkoyhteyttä, sekä roaming-maksujen välttämisen.

Tästä pääset lukemaan raportin kokonaisuudessaan:
Saaristo- ja vesistö matkailun Hyvät tuotteet -projektin loppuraportti


Sukella taiteen ja värien maailmaan Finlaysonilla!

Finlayson Art Area ihastuttaa jälleen väriloistollaan sekä huipputaitelijoiden teoksilla. Voit tutustua taiteilijoihin ja heidän teoksiinsa Citynomadin kartalta täältä, tai hakemalla Nomadista Finlayson Art Area-reitin.

Katso myös video!


Nomadi-sovellus mukaan seikkailuihin osoitteesta app.citynomadi.com

Muista myös arvioida sovellus sovelluskaupassa, se auttaa meitä kehittämään palveluamme!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s