Mobiiliopasreitti Öykkösenvaaran taistelualueella Ilomantsissa

Öykkösenvaaran sotahistoriallinen mobiiliopas esittelee osan tästä noin neljän kilometrin mittaisesta jatkosodan aikaisesta puolustuslinjasta. Maantien tuntumassa on kallioon louhittuja tykistö- ja konekivääriasemia, jalkaväkiasema suojakorsuineen sekä harvinainen, vaaka-asentoon sidotuista tukeista ja ladotuista kivistä rakennettu panssarieste. Opastetun reitin lisäksi Öykkösenvaaralla on myös muistomerkkitykki sekä yleisötila ja näyttely.

Mobiiliopasta käytetään Citynomadin ilmaisen Nomadi –applikaation kautta. Hae mobiiliselaimessa osoite app.citynomadi.com, joka ohjaa mobiililaitteen applikaatiokauppaan. Sieltä Nomadi –applikaatio asennetaan mobiililaitteeseen. Hae reitti hakusanalla Ilomantsi. Jos olet jo Ilomantsissa, saat reitin näkyville myös valikosta Tässä ja nyt!

Voit tutustua reittiin etukäteen osoitteessa www.citynomadi.com hakusanalla Ilomantsi. Citynomadin reitit ovat seurattavissa Nomadi -applikaatioissa, mutta myös m.citynomadin kautta kosketusnäytöllisissä mobiililaitteissa. Tällöin tarvitset kuitenkin mobiilidatayhteyden tai wlan-yhteyden.

http://bit.ly/OykkosenvaaraFI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s